Please ensure to include your code between [code][/code] tags while asking or replying to questions.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

QTP Run Error

03-15-2012, 09:52 PM (This post was last modified: 03-15-2012 10:06 PM by MuruganMK.)
Post: #1
Not Solved QTP Run Error

I am getting the following Error when i run the script..
I installed qtp11 on windows 7

Failed to run script.
Description: ClassFactory cannot supply requested class

Function file: (null)
Line (0): "(null)".
Can any body help me on the same
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-16-2012, 09:56 AM
Post: #2
Not Solved RE: QTP Run Error
Hi,

Could u please elaborate the error u r getting..it will be nice if u come up with a screen shot.

Regards,
Sankalp
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-18-2012, 10:04 PM
Post: #3
Not Solved RE: QTP Run Error
Hello,

I had recoded a sample script in QTP and when i am trying to play back i am facing the above error.....
I mean when i click on run it is throwing the error...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-19-2012, 10:17 AM
Post: #4
Not Solved RE: QTP Run Error
Hi Murugan,
have you tried to dubug the script using F11, to find the line resulting to the error?
are you using any external MS-Excel files?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-21-2012, 12:14 AM
Post: #5
Not Solved RE: QTP Run Error
Hi,

Please refer to the attached screensho....


Attached File(s)
.doc  QTPError.doc (Size: 273.5 KB / Downloads: 6)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-21-2012, 10:59 AM
Post: #6
Not Solved RE: QTP Run Error
Hi,

According to the screen shot u have attached, code writtent to login into application is in action 1.
Now did u made a call to this action or ur script is directly running from action1.
The error u r getting is related to calling an action. So please check if u r calling an action or not.

Regards,
Sankalp
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Run time error in QTP 10.0 Kavitha.Nathan 0 1,327 01-25-2012 01:53 AM
Last Post: Kavitha.Nathan
  Run the QTPTest script from the Quality Center then an error occurs shivakumar6g 8 5,681 03-04-2011 11:52 AM
Last Post: shivakumar6g
  How to get err.description for each error encountered during run in a simple way???? pravinsibi 0 2,593 01-13-2011 04:30 PM
Last Post: pravinsibi
  QTP and Powerbuilder - " General Run Error" in parametrization guttustand 2 2,391 11-21-2010 07:29 PM
Last Post: sumanth.sqa
  Error while adding Object to Object repository at run time SaranKumarV 2 3,773 10-22-2010 01:31 AM
Last Post: cdesserich



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)