Micro Focus QTP (UFT) Forums
expected result in QC - Printable Version

+- Micro Focus QTP (UFT) Forums (https://www.learnqtp.com/forums)
+-- Forum: Micro Focus UFT (earlier known as QTP) (https://www.learnqtp.com/forums/Forum-Micro-Focus-UFT-earlier-known-as-QTP)
+--- Forum: VB Scripting/Descriptive Programming (https://www.learnqtp.com/forums/Forum-VB-Scripting-Descriptive-Programming)
+--- Thread: expected result in QC (/Thread-expected-result-in-QC)



expected result in QC - lalithome - 02-18-2010

Hi All

I have created Test script in QC and when i run that script status of each step gets updated "passed" or fail but nothing is there in expected and actuall if i want to add these details what is the way to implement that .

if i execute the same test case manully and see the results it show me both expected and actuall result which i have written while creating the test steps .
kindly help .
lalit


RE: expected result in QC - Jackomcnabb - 02-18-2010

you could use Reporter.ReportEvent
For example:

Reporter.ReportEvent micDone, "TestName", "The Expected Result was: "&YourExpectedResultVarable&" The Actual Result was: "&YourActualResultVarable&""


RE: expected result in QC - madhuk - 02-18-2010

Hi I am new to this forum.
How can I insert new lines with in Reporter.Report event method.
I would like to see the output message in the test results window as below:
Monday
Tuesday
Wednesday
in stead of "Monday Tuesday Wednesday"

Thank you,
Madhu


RE: expected result in QC - sreekanth chilam - 02-18-2010

Hi Madhu,

Try as given below, hope it would solve your query.Smile

Code:
Reporter.ReportEvent micPass,"TestName","Monday"&vbNewline&"Tuesday"&vbNewline&"Wednesday"



RE: expected result in QC - madhuk - 02-19-2010

Thanks Sreekanth.


RE: expected result in QC - luismiguel_29 - 02-19-2010

I am working with reports, and it worked perfect

Thanks From México


RE: expected result in QC - lalithome - 02-19-2010

Thankx Jackomcnabb

but i want what so i have written in my test step in expected field should be shown when i run from QTP
here what u have suggested will show the result in description fields and expected and actual filed in test result will be blank